EHBO leren met MijnEHBO

Wat doe je als je iemand bewusteloos op straat ziet liggen? Wat doe je als je partner zich in zijn vingers snijdt en het maar blijft bloeden?

Onze online opleidingen behandelen de volledige theorie voor het diploma Eerste Hulp en het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Om het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis te behalen volg je na deze online opleiding nog enkele praktijklessen. Het geheel wordt afgesloten met een examen. Hetzelfde geldt voor Eerste Hulp aan Kinderen. Wanneer je de cursus hebt afgerond, kun je het theoriebewijs uitprinten. Met dit theoriebewijs kun je bij een opleider terecht voor het afsluitende praktijkgedeelte en het examen.

Leren met E-Learning

Online leren is voor veel mensen steeds meer gewoon. Er zijn veel voordelen verbonden aan het online leren.

 

De moderne en effectieve leermethode

Met behulp van simulaties en interactieve training word je stap voor stap door de onderwerpen geleid. Je leert over wonden, breuken, onderkoeling, reanimeren met de AED en andere onderwerpen die je moet beheersen om (na je praktijktraining) te kunnen slagen voor het examen Eerste Hulp.Gemakkelijk, leuk, flexibel

 • Het leren op deze manier is gemakkelijk. Je kunt zoals jij dat wil door het programma gaan.
   
 • Het leren is flexibel. Je logt in op de cursus waar en wanneer het je uitkomt en je kunt verder gaan waar je de vorige keer was gebleven.
   
 • Je kunt meteen bij je antwoorden de bijbehorende studietekst opvragen . Zo kun je gemakkelijk leren terwijl je de vragen doorloopt.
   
 • Het leren is niet plaatsgebonden. Je kunt de cursus in je eigen tijd doen, waar en wanneer je wil. Het enige dat je nodig hebt is een Internetverbinding.
   
 • Als je de cursus doorlopen hebt, kun je nog één jaar lang het programma gebruiken.
   

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 • Voor al je vragen over MijnEHBO
 • Voor meer informatie of opmerkingen