Praktijklessen of examenlocaties bij jou in de buurt

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende praktijkopleiders waar je je voor praktijklessen kunt inschrijven.  

Bij elke opleider is aangegeven uit hoeveel lessen de praktijkopleiding bestaat en wat de totale kosten zijn. De genoemde bedragen gelden voor het totaal aan praktijklessen en zijn inclusief BTW en examengeld.


Als je een opleider selecteert door op de naam te klikken krijg je een overzicht van de beschikbare cursusdagen. 

Opleidingsplaatsen

Heeft u een vraag?

Naam:

E-mail:

Interesse:
Bericht:

Praktijklessen

De instructeurs die de praktijklessen verzorgen zijn allen instructeurs die opleiden voor het diploma Eerste Hulp of het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis.

U kunt met het theoriebewijs bij een door u gekozen opleider terecht voor het afsluitende praktijkgedeelte en het examen.

Dit bestaat uit ongeveer twee dagdelen en een apart examen. Opleiders hebben de vrijheid om deze praktijk zelf vorm te geven. Tijdens dit examen wordt theorie en praktijk getoetst. Wanneer u het examen succesvol afrondt, heeft u het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis behaald.


Examenlocaties

De examenlocaties zijn verspreid over heel Nederland beschikbaar. De locatie van het examen is afhankelijk van uw opleider. Voor meer informatie over de locatie en het examen kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende opleider.

Jouw bedrijf op deze website?

Een account als instructeur bij MijnEHBO biedt de volgende voordelen:

  • Zelf online cursussen aanbieden
  • Voortgang van je cursisten monitoren