Bestellen

Waar meld ik me aan voor de Module Digitale Toetsing?

Ga naar "webshop" in het tabblad. Je wordt vervolgens geleid naar onze webshop, waar je de Module Digitale Toetsing kunt kopen. Nadat je de betaling hebt voldaan, ontvang je een bevestigingsmail. Hierna ontvang je een mail met je inloggegevens en een link naar de cursus.

Hoe start ik de cursus?

Ga naar “inloggen” op de homepage van www.werkboekehbo.nl Wanneer je nog geen account hebt, moet je je eerst aanmelden. Je ontvangt hierna een e-mail met een bevestiging. Hierna ontvang je een mail met een link naar je cursus. Door op deze knop te klikken start je de cursus.

Hoe verkrijg ik een licentie?

Een licentie is verkrijgbaar via je opleider of via de webshop. Deze licentie is nodig om de cursus beschikbaar te maken.

Ik probeer in te loggen, maar het lukt niet

Neem contact op via de knop "Contact" bovenin deze pagina. Vul je gegevens in en let hierbij op dat je hetzelfde emailadres gebruikt dat je bij de registratie hebt opgegeven. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik op 'Inloggen' en vervolgens 'Wachtwoord vergeten?' en voer het emailadres in waarmee je je in eerste instantie hebt geregistreerd. Je krijgt je wachtwoord direct opgestuurd naar het emailadres dat je bij de aanmelding als contactadres hebt doorgegeven. Indien je geen e-mail ontvangt, raden we aan om ook in de map “ongewenste e-mail” te kijken. Wellicht is de e-mail per abuis hier terecht gekomen.

Ik heb geen e-mail met de inschrijfbevestiging ontvangen

Het kan zijn dat de bevestiging is aangemerkt als spam (ongewenste e-mail). Controleer dit door in de map "ongewenste berichten" te kijken. Indien ook hier geen e-mail van ons te vinden is, neem dan contact op.

Hoe ontvang ik mijn certificaat?

Wanneer de cursus is afgerond kun je het bewijs dat je de toets goed hebt gemaakt uitprinten.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

• Voor al je vragen over de Module Digitale Toetsing
  • Voor meer informatie of opmerkingen