Inloggen

Hoe meld ik me aan voor de Module Digitale Toetsing?

Wanneer je nog geen account hebt, dien je je eerst aan te melden. Vul je gegevens in. Een persoonlijk account is na verzenden van je gegevens direct beschikbaar. Na aanmelding wordt een activatiecode toegestuurd om je account te activeren. Hier wordt je gevraagd een wachtwoord te kiezen. Na inloggen kun je op de knop OranjeKruisToets klikken om de toets te starten.

Hoe start ik de toets?

Ga naar “inloggen” op de homepage van de Module Digitale Toetsing www.werkboekehbo.nl of zet de inlogpagina in je Favorieten.

Hoe verkrijg ik een licentie?

Een licentie is verkrijgbaar via je opleider als deze geregistreerd is bij ons. Ook kun je via de webshop een licentie aanschaffen.

Na het kopen van een licentie heb ik geen wachtwoord ontvangen

Wanneer je in het verleden al een account hebt gehad, krijg je geen nieuwe wachtwoordlink toegestuurd bij de start van een nieuwe toets. Je kunt via je eigen inlognaam en wachtwoord al aan de slag. Mocht je jouw wachtwoord zijn vergeten, kun je bij 'Wachtwoord vergeten'  een nieuw wachtwoord opvragen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik op 'Inloggen' en vervolgens 'Wachtwoord vergeten?' en voer het emailadres in waarmee je je in eerste instantie hebt geregistreerd. Je krijgt het wachtwoord direct opgestuurd naar het emailadres dat je bij de aanmelding als contactadres hebt doorgegeven. Indien je geen e-mail ontvangt, raden we aan om ook in de map “ongewenste e-mail” te kijken. Wellicht is de e-mail hier terecht gekomen. De helpdesk kan je inloggegevens aanpassen.

Ik heb geen e-mail met de inschrijfbevestiging ontvangen

Het kan zijn dat de bevestiging is aangemerkt als spam (ongewenste e-mail). Controleer dit door in de map "ongewenste berichten" te kijken. Indien ook hier geen e-mail van ons te vinden is, neem dan contact met de helpdesk op.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

• Voor al je vragen over de Module Digitale Toetsing
  • Voor meer informatie of opmerkingen